home-img-2home-img-22

Organisation

Click here

home-img-1home-img-11

Management

home-img-4home-img-44

Individual development

Click here

”Det var meget velorganiseret, gode opgaver, velforberedte oplæg, stor
entusiasme, god ånd mellem kursuspsykologerne og god ledelse af debat.”
Sybille
Kommunikationsmedarbejder:
”God opbyggelig rød tråd, gode illustrative enkle øvelser. Godt at
konsulenterne gik ind i folk / holdt fest i ting der blev sagt. God processtyring.
Behagelige konsulenter – tillidsskabende. Rigtig rart at have udliciteret styringsopgaven på seminaret.”

Line
Sekretariatschef
”Engageret undervisning. Godt materiale og gode eksempler fra det virkelige liv. Meget lyttende og opmærksom, god tid til at få alle med.” ”Super godt, jeg har både lært meget og fået en del at tænke over.”
Camilla
”God fordeling mellem øvelser og teori. Godt at der blev brugt så mange eksempler, gjorde det lettere at relatere til. Rigtig god til at holde ens interesse.”
Andrea
”Direkte taleform. Resultatorienteret samtidig med at der var plads til at afvige, til at tage eksempler og mærke de bløde sider i problemstillingen. Mit hoved er træt på den gode måde”
Rasmus
”Det var godt og positivt med dynamikken mellem teori og praksis. Levende fortæller og godt at konsulenten inddrager egne erfaringer (og personlige historier).”
Laust
”Dygtig og konstruktiv – meget professionel”

Henrik
”Godt struktureret. Gode, klare slides. Konsulenten var god til at holde os fokuserede og til at stoppe os når diskussionerne mistede fokus.”
Rikke
”Gruppearbejdet, som gav en konkret fælles oplevelse. Det var en rigtig god øvelse, hvor de værktøjer til at give og modtage feedback kunne anvendes i praksis. Det var godt at alle blev involveret og fik taletid.”
Sara
”Stina agerer på en måde, som skaber tillid. Det er beroligende som kursusdeltager, at hun i processen formåede dette. Oplæggende var gode og relevante i forhold til emnet.”
Camilla
”Det var godt med praktiske eksempler, f.eks. de rollespil vi lavede udendørs. Det var godt for mig (og min frygt for konflikter) at lære at håndtere det når jeg er i en konflikt mht. at komme videre til en løsning.”
Sara
”Learning by doing – en kliche men det holder! God struktur – bygger kurset op med/til tillid og tryghed til at kunne være åben og ærlig. Får understreget rigtigheden af præsentationen af feedback.”
Anonym
”Gennemgang af kommunikation og hvordan dette kan have en effekt selv om der ikke bliver sagt noget og hvor mange opfattelser (fortolkninger) der kan være af f.eks. en simpel tekst eller det der bliver fortalt.” ”Det at få sat fokus på feedback har været rigtig godt, da det er en af de svage områder for mig, og hvor jeg føler jeg har manglet redskaber til at forholde mig til feedback men i endnu større grad at kunne give det på den rigtige måde.”
Jesper
”Generelt – og ikke kun i dag – jeg har virkelig arbejdet med mig selv og min tålmodighed overfor kunderne, og med nogle af de redskaber jeg har fået, kan jeg virkelig se, at det giver gevinst!!”
Anita
”Meget spændende og inspirerende oplæg – godt med et par one-liners der er nemme at tage med og bruge allerede i morgen. God balance mellem oplæg og øvelser. God stemning på holdet og energi.”
Mette
”Bedre forståelse for, hvor vigtigt det er jeg forstår at alle opfatter verdenen forskelligt.”
Helle
”Fra start af var jeg nok lidt skeptisk ved dette emne (Kollegial coaching) men er blevet positivt overrasket. Har fået meget ud af det. Har fået nogle gode input da jeg blev coachet.”
Søren
”I er virkekig dygtige og inspirerende undervisere. Jeg er vild med at lære nye ting, og jeg kan godt lide at være personlig, hvilket vores coachinggruppe gav anledning til.”
Anita
”Refleksivt. Meget afklarende mht, hvad udbyttet bliver/kan være. Inspirerende oplægsholdere. God i realistisk tidsdisponering.”
Anders
”Alt i plenum har været velsmurt og professionelt. Stina og Steffen er MEGET dygtige. Sjove, inspirerende og lærerigt at lave samarbejdsøvelser og med umiddelbar virkning i forhold til det nye fællesskab, vi befinder os i.”
Mette
”God gennemgang af opgaverne. Klar i mæglet når der defineres opgaver. Godt humør – bidrager til en god dialog under opgaverne.”
Carsten
Fået gode redskaber til ledelse. God undervisningsstil og let forståelig undervisning.
Kristian
”Fik et par værktøjer, der give mulighed for at målrette ledelse mod den enkelte medarbejder. Stina og Steffen var som altid gode til at inddrage deltagerne. Glæder mig allerede til næste gang.”
Lynge
"God klar tone hele vejen igennem. Virker godt forberedt på dagen. God feedback på spørgsmål. God blanding af teori og praksis."
Carsten
”Rigtig godt forløb mener ikke det kunne gøres meget bedre.”

Jesper
”I virker forberedte og engageret. Gode opgaver til at ryste os sammen og få større forståelse for hvem vi er, hvor vi kommer fra og hvad vi arbejder og har af forventninger.”
Anonym
”Præsentation af kommunikations temaer var rigtig godt og med klare brugbare værktøjer. Meget interessante procesmetoder til evaluering af projekter.”
Jesper
”Fået en del inspiration til at styrke forandringsprocessen i egen organisation. Fået modeller der overfor resten af organisation kan klargøre den brændende platform. Har fået gode værktøjer til læringsgruppen + workshops generelt. ”
Karina
”Veloplagt og velforberedte undervisere. Mange gode værktøjer. Gode øvelser. God disciplin.”
Jesper
”God planlægning/struktur. Godt med blandede opgaver, både stillesiddende men også de fysiske.”
Michela
”Jeg har fået en god forståelse hvad det der coaching går ud på (man har selv svarene) og hvor svært det er! Jeg vil øve mig i at spørge ind til tingene.”
Mette
”Spændende emne, vel serveret. Engageret og engagerende undervisning. Passende mix af teori og praksis.”
Anders
”Det her været en utrolig god oplevelse at være med i et coaching forløb, og lære at åbne andres problemer så de selv kan finde en løsning på deres problem.”
Jesper
”God evne til at holde os fast mod målet. Positiv måde at få os sammen på. Grin og sjov med samspilslege.”
Erik
”Som altid rigtigt spændende og brugbart og med en dejlig lethed i form af vekslen mellem teori og gruppearbejde. På et niveau, hvor alle kan følge med. Meget godt til at evaluere egen projektstatus.”
Dorte
”Som sædvanlig godt gennemarbejdet materialer og øvelser, hvor man lige skal over en grænse.”
Ib
”Generelt er mine forventninger blevet mere end indfriet. Meget god balance mellem teori og praksis. Gode relevante øvelser og god kemi.”
Carsten
”Godt relevant stof i undervisningen. I var gode til at undervise og holde os fanget. God veksling mellem teori og praktik. Godt med alt gruppe arbejdet.”
Bjarne
”Management og leadership; god definering på forskel = hård/blød. Rigtig god samarbejdsøvelse. God gennemgang af kommunikation med de eksempler I havde med. God struktur for opstart af netværksgrupperne.”
Jens
”Lederne blev tvunget til at involvere sig. Sammendrage responsteknikker med fremlæggelserne.”
Julie
”Positivt med ledernes deltagelse og gennemgang. Erkendelse af de forskellige ambitionsniveauer for de forskellige projekter. Inspirerende bekendtskab med forskellige procesmetoder.”
Ole
”Det var nogle gode metoder vi fik afprøvet på projektoplæggene. Det gjorde at det var spiseligt at komme igennem.”
Helle

Who are we

hvem-img

erhvervspsykologer.com offers consultation, teaching and coaching assistance for organisations, work groups and individuals.
We are Masters in Psychology from University of Copenhagen and two of us are authorized psychologists by the Ministry of Social Affairs in Denmark. Furthermore, in our network there are consultants who are educated within communication.

We are all experienced consultants from many years of employment in private and public organisations and from several years working as external consultants.

hvem-2

The company is established in January 2000 and we offer assistance to a wide range of both private and public organisations (see the list of references). As per June, 2011 we have been approved as a supplier to Novo Nordisk A/S.

We are primarely working as organisational psychologists but are also offering therapy.

In the following you can read more about our competencies and business areas.

You are always very welcome to contact us for further information and inquiries.

Blog