Maria Klinke

Leitorp15 (1)

Maria Klinke, Cand.comm.psych.

Maria er en erfaren erhvervspsykologisk konsulent, coach, underviser og foredragsholder.

Hendes passion er at hjælpe kompetente mennesker med at skinne, og gøre mere af det, der giver mening. Hun tager sig den frihed, at være meget ambitiøs på sine kunder og klienters vegne ved at gøre dem skarpere på deres styrker og finde ind til det sted, hvor de rykker allermest. Det gør hun gennem at levere passende forstyrrelser i form af ledelsesrådgivning, personlige udviklingsforløb, teamprocesser, undervisning og foredrag. Hun trækker på systemisk og narrativ psykologi, psykometrisk testning og en villighed til at udfordre alle dine vedtagne sandheder.

Maria arbejder også med stress, både akut håndtering og forebyggelse – her er hun lidt blidere, men ikke mindre ambitiøs.

Maria er blandt andet trænet i HeartMath-metoden samt certificeret i personlighedsprofilen Neo Pi-R, 360 graders ledelsesvurdering samt andre relevante ledelsesværktøjer. NEO PI-R er en dybdegående og internationalt anerkendt personlighedstest. Med en NEO PI-R kan et coachingforløb være med til at give et nyt perspektiv på dig selv, dine adfærdsmønstre, dine relationer og den måde andre reagerer på dig på.

Som proceskonsulent har Maria solid erfaring i at facilitere workshops og seminarer, blandt andet i stresshåndtering og stressmanagement. Herunder krydrer Maria det erhvervspsykologiske med redskaber som meditation og mindfullness. Maria er ligeledes medunderviser og eksaminator på Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse.

Publikationer: “Narrativ Coaching en ny fortælling” i samarbejde med Kit Sanne Nielsen og Jesper Gregersen, Dansk Psykologisk Forlag (2010)