Vores Mission

Vi vil medvirke til at udvikle og styrke danske og udenlandske virksomheder gennem udvikling af de menneskelige ressourcer – forstået som menneskets evne til at udfolde sig fagligt, socialt og personligt. Vi vil samtidig styrke den enkeltes bevidsthed om betydningen af sin indsats og bidrag.

Vi ønsker at forene effektivitet og trivsel på arbejdspladsen, da vi tror på at effektive, velfungerende virksomheder er baseret på effektive og velfungerende mennesker. Dette vil vi gøre ved at skabe et konstruktivt samspil mellem mål- og strategiopfyldelse på den ene side og trivsel, velvære og sundhed på den anden.

Vi vil anvende den dynamiske psykologi til fordel for både virksomheden og det enkelte menneske og vil understøtte et helhedssyn på organisationens virke som en arbejdsplads, der både skaber resultater, kvalitet og livskvalitet.

Vi vil være kendt for at tilpasse vores ydelser til kundens behov og situation, men også for at udfordre grundforståelser, dårlige vaner og blinde vinkler.

Vi vil være kendt for at skabe reelle effekter af vores rådgivningsindsats og for at udfolde os fagligt og menneskeli vores virke.